avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drept are asupra apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drept are asupra apartamentului

Ce drept are asupra apartamentului concubina tatălui.mentionez ca sta cu ea in casa părinților mei ,adică tata.dar mama mea a decedat .însă nu erau divortati si nici succesiune nu s ă facut dupa ea....concubina pretinde că are drept si ea...
Concubina nu are niciun drept asupra imobilului respectiv...asta daca tatal nu se hotaraste cumva sa o ia de sotie sau face vreun act in favoarea ei (pe partea lui).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul sotiei la mostenirea sotului tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o problema.Parintii sunt casatoriti de aproape 30 ani.Cand s-au casatorit,tata a venit cu propunerea de a locui in casa parintilor lui deoarece ... (vezi toată discuția)
Cistigarea dreptului de proprietate prin uzucapiune ContSters174052 ContSters174052 Casa in care locuiesc a fost a bunicilor din partea tatalui.Bunicii au decedat (e fff mult timp de atunci ,eu nu i-am prins in viata) .De pe urma lor au ... (vezi toată discuția)
Succesiune imobil retrocedat dupa divort Lulica Lulica Buna seara Parintii mei au achizitionat in 1967 un imobil pe numele tatalui meu, dar specificandu-se ca este casatorit (cu mama mea). In anul 1978 imobilul ... (vezi toată discuția)