avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune(complicitate??/)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune(complicitate??/)

Buna,
Vreau sa precizez faptul ca o cunostinta a achizitionat pe firma lui care este asociat unic marfuri pentru care a emis mai multe bilete la ordin ulterior fiind fara acoperire.
Eu l-am dus cu masina la diferite societati comerciale pentru ca el avea permisul de conducere anulat si nu se putea deplasa cu masina,dar eu nu am mici o calitate in respectiva firma.
La audierile de la politie s-a spus de partile vatamate ca am fost si eu cu el si vor sa ma implice si pe mine.
Vreau sa va intreb daca mi se poate intampla ceva in afara de calitatea de martor pt ca politia spune ca vor cumula plangerile si vor face un singur dosar penal.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 13 Octombrie 2009
Tin sa precizez ca faptele au fost comise acum 2 ani
Dosarele vor fi conexate deoarece exista plangeri penale provenind de la mai multe firme, impotriva prietenului dumneavoastra, iar pentru o urmarire si eventual judecare unitara a cauzei se impune aplicarea art 45 al 1 rap la art 32 C.p.p.
Cat despre calitatea dumneavoastra procesuala, reiterez opiniile afirmate de catre colegii mei: activitatea infractionala a prietenului dumneavoastra este dincolo de natura aparentei, iar in conditiile in care doar l-ati transportat si nu ati avut stiinta de situatia reala, va aflati intr-o eroare de fapt, urmand a fi citat eventual in calitate de martor.
un om simplu a scris:

Tin sa precizez ca faptele au fost comise acum 2 ani

Pe citatie ce scria?
Martor ?
Un avocat a spus ca se pot elibera oricate bilete la ordin fara acoperire,exceptie face numai fila cec iar biletul la oridin nu este de natura penala si trebuie rezolvata problema prin tribunalul comercial.
Daca nu e penal atunci de ce aceasta persoana este invinuita si posibil ma vor baga si pe mine complice
Am fost luat de acasa de jandarmerie cu mandat de aducere pt ca am primit o citatie si nu m-am prezentat.Pe citatie scria dosar penal nr....si il calitate de martor

Alte discuții în legătură

Citat la parchet un om simplu un om simplu Buna, Am o citatie la parchet si spune ca sunt citat pentru audieri in calitate de invinuit iar pe antetul ei scria un nr de dosar si anul 2005. Eu am ... (vezi toată discuția)
Nedumerire si emotii andrei-iovu andrei-iovu sunt o persoana care nu a luat o amenda niciodata...si m-am trezit astazi cu o citatie de la politie cum ca sunt chemat la politie pt cercetare intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Neprezentare citatie Fulgerr Fulgerr Buna ziua! Voi povesti putin ca sa aveti o idee si astfel sa ma puteti sfatui mai bine, daca doriti. Intr-o seara, doi tipi s-au luat de mine si cativa ... (vezi toată discuția)