Buna,
Vreau sa precizez faptul ca o cunostinta a achizitionat pe firma lui care este asociat unic marfuri pentru care a emis mai multe bilete la ordin ulterior fiind fara acoperire.
Eu l-am dus cu masina la diferite societati comerciale pentru ca el avea permisul de conducere anulat si nu se putea deplasa cu masina,dar eu nu am mici o calitate in respectiva firma.
La audierile de la politie s-a spus de partile vatamate ca am fost si eu cu el si vor sa ma implice si pe mine.
Vreau sa va intreb daca mi se poate intampla ceva in afara de calitatea de martor pt ca politia spune ca vor cumula plangerile si vor face un singur dosar penal.
Va multumesc
A-ti fost luat de acasa de jandarmi pentru ca nu v-ati prezentat de buna voie la instanta ,nu pentru ca a-ti primit citatie.
Daca declarati adevarul ,in raport de simpla dvs participatie ca si transportator al prietenului dvs ,fara a avea cunostiinta despre actiunile sau intentiile acestuia,teoretic nu puteti fi acuzat de complicitate la infractiune
Depinde mult si de declaratiile prietenului dvs sau de sustinerile reclamantilor
am fost luat cu mandat la parchet nu la instanta si procurorul a spus ca este o gresala si la politie trebuie sa ma duc cu mandat nu la parchet,intradevar era procurorul care se ocupa de caz
am fost luat cu mandat la parchet nu la instanta si procurorul a spus ca este o gresala si la politie trebuie sa ma duc cu mandat nu la parchet,intradevar era procurorul care se ocupa de caz
Daca sunteti martor nu sunt probleme chiar daca v-au luat cu mandat de aducere.
Aveati obligatia de a va prezenta singur.