avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum îmi plătesc impozitul doar pentru o mașină?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum îmi plătesc impozitul doar pentru o mașină?

am avut o masina de 3 ani am vinduto..dar o ramas pe numele meu din cauza amenzilor....de 5 luni am un chraysler si nu ma lasa sa platesc impozitu pina nu achit si pe cel de la bmw plus amenzile...cum si ce ma sfatuiti sa fac sa platesc doar pt craysler?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: valer3477 , utilizator 15:30, 30 Septembrie 2017
Dispozitiile codului fiscal referitor la ordinea de stingere a datoriilor si baza tehnica a administratiilor fiscale permite achitarea taxelor numai in situatia inexistentei de debite
scuzama am doar 8 clase....dami resp pe termeni nostri nu prin legi...ca nu le cunoasc
nu cer sa mi se anuleze cer sa platesc impozitu doar pe un autoturism.....care al am acuma.....
Codul de procedura fiscala prevede ca certificatul fiscal atesta achitarea tuturor obligatiilor fiscale, inclusiv amenzile.
Conform dispozitii in vigoare,exista o ordine de solutionare cereri contribuabili
Dv sunteti in evidenta fiscala cu un debit reprezentat de amenzi
Dispozitia in vigoare prevede obligatia autoritatii fiscale sa nu solutioneze cererea contribuabilului,respectiv a dv de inregistrare fiscala vehicul decat dupa achitarea integrala a amenzilor in evidenta
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
ynocentta, utilizator
ms...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare înregistrare fiscal auto primarie Andreyas86 Andreyas86 Buna ziua, mă aflu în situația de a nu putea înregistra fiscal pe numele meu o masina datorită unei amenzi,si o să vă descriu situatia.Am cumpărat o ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata a amenzilor administrative bumbeas bumbeas pot fi platite esalonat amenzile administrative aplicate persoanelor fizice? care este perioada maxima in care pot fi platite esalonat aceste obligatii? (vezi toată discuția)
Putem avea 2 roluri unice la primarie ? Andrey is Andrey is Buna ziua . In urma cu cateva zile am primit o somatie de la primarie pentru niste amenzi de care nu stiam . Am mers sa vad despre ce este vorba si am ... (vezi toată discuția)