avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intampinarea paratului contine greseli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intampinarea paratului contine greseli

buna ziua! in cadul unui litigiu de munca intampinarea pe care a depus-o avocatul paratului contine o serie de greseli: numele reclamantului este scris eronat, suma este gresita... din cate stiu numele reclamatului tb scris corect.pot sa atac cumva acesta intampinare?se pare ca av nu stie nici macar cu cine se judeca..
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2010
saryi2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: saryi2009 , utilizator 15:16, 5 Octombrie 2009
Daca sunteti reclamant in cauza, interesul dvs. este ca reprezentantul partii potrivnice sa nu stie prea multe despre speta respectiva.
Nu exista dispozitie procedurala care sa permita atacarea unei intampinari.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Se poate face un raspuns la intampinare in care sa indicati erorile facute de catre aparatorul paratului, reiterand pe scurt motivele de fapt si de drept care au condus la formularea actiunii dvs. - insa greselile respective fac parte din apararea paratului si vor fi interpretate de instanta de judecata, ca atare!
va mutumesc pentru ajutor si pt timpul acordat.va urez o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am calitatea de parat si am observat mai multe erori ... aurash29 aurash29 Buna ziua! Am calitatea de parat si am observat mai multe erori materiale in cererea de chemare in judecata. Pot formula o cerere catre instanta pentru ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)