Buna ziua! Am calitatea de parat si am observat mai multe erori materiale in cererea de chemare in judecata. Pot formula o cerere catre instanta pentru indreptarea erorilor respective? Daca da, imi puteti spune,va rog, cum se numeste si daca exita un model? Va multumesc!
Nu exists model o formulati cum vreti dvs si indicati erorile,acestea trebuie sa fie nume,suprafațe ,date gresite nu situatii de fapt pe care dvs le considerati eronate.Mai mult decat atat e interesul dvs sa le semnalati ?Discutati cu av pt aparari temeinice nu pt erori,tb sa aduceti argumente care sa duca la respingerea actiunii.
Așa zisele erori sau denaturare a adevărului se semnaleaza in cuprinsul unei întâmpinări. Instanța la momentul la care v a transmis cererea de chemare in judecată a menționat și faptul ca puteți depune întâmpinare unde formulați apărările dumneavoastră si propuneți probe.
Depunere intampinare
emine
Buna seara,
Buna seara,
Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)