avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am calitatea de parat si am observat mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am calitatea de parat si am observat mai multe erori ...

Buna ziua! Am calitatea de parat si am observat mai multe erori materiale in cererea de chemare in judecata. Pot formula o cerere catre instanta pentru indreptarea erorilor respective? Daca da, imi puteti spune,va rog, cum se numeste si daca exita un model? Va multumesc!
Nu exists model o formulati cum vreti dvs si indicati erorile,acestea trebuie sa fie nume,suprafațe ,date gresite nu situatii de fapt pe care dvs le considerati eronate.Mai mult decat atat e interesul dvs sa le semnalati ?Discutati cu av pt aparari temeinice nu pt erori,tb sa aduceti argumente care sa duca la respingerea actiunii.
Buna ziua,

Așa zisele erori sau denaturare a adevărului se semnaleaza in cuprinsul unei întâmpinări. Instanța la momentul la care v a transmis cererea de chemare in judecată a menționat și faptul ca puteți depune întâmpinare unde formulați apărările dumneavoastră si propuneți probe.

Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere intampinare emine emine Buna seara, Buna seara, Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)
Am vandut o casa cu datorii,preluate de cumparator prin clauza in contract ContSters451145 ContSters451145 am vandut o casa in septembrie 2013 cu datorii la curent si apa! am mentionat in contractul de vanzare-cumparare ca si clauza,aceste datorii,cu facturi la ... (vezi toată discuția)
Intampinarea paratului contine greseli saryi2009 saryi2009 buna ziua! in cadul unui litigiu de munca intampinarea pe care a depus-o avocatul paratului contine o serie de greseli: numele reclamantului este scris eronat, ... (vezi toată discuția)