Ce sanse are fosta sotie sa-mi impuna un program tampit de vizita(sa nu ramana fetita peste noapte la mine pana la varsta de 7 ani, pentru ca are achalazie. Asta, desi in scrisoarea medicala prezentata instantei i se recomanda doar tratament cu nexium si consum de nutren. Ea sustine ca medicul i-a recomandat ca fetita sa creasca intr-un mediu stabil, fara sa prezinte acte care atesta recomandarea respectiva. Asta desi duce fetita periodic la sora ei, si uneori la chefuri. Fetita are trei ani. Va multumesc.
Dacă vorbiţim de probabilităţi, acestea sunt în intervalul 0 - 100%, după cum apreciază instanţa.Pentru aceeaşi situaţie, o instanţă poate admite cererea mamei, alta o poate respinge şi admite cererea dvs. E ca la dat cu banul.
Nu putem estima sanse, dar reusita dv. depinde de modul cum puneti problema, cum aratati ce mediu stabil aveti si dv., cum argumentati erelatia cu fiica dv...
Nu cunosc ce inseamna boala respectiva, insa toti copiii ar fi indicat sa creasca in medii stabile, asta nu inseamna ca nu se duc la parinti, bunici, tabere sau vacante... ar fi de ras, zau asa!
maximus1600
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Justiția divină, nu? Și oarbă. Deci totul depinde, în cazul acesta de factorul uman. Încep de pe acum să înalț rugi ca judecătorul să fi dormit bine, să se fi jucat în ziua anterioară cu copilul său și să nu fi fost primit în pat de nevastă-sa:))
Credeți-mă, când ești în situația respectivă, cam piere cheful de râs. Suntem profesori, atât eu, cât și (încă)soția mea, dar ea se definește ca femeie de afaceri de succes, iar profesoratul e la categoria „Lucrez la stat.” Boala - achalazia cardiei - se manifestă prin regurgitări ale alimentelor, din esofag, din cauza unui mușchi ce nu funcționează la nivelul inferior al esofagului. Se remediază pe cale chirurgicală, dar există operații reușite la noi în țară doar la pacienți peste patru ani. În prealabil, trebuie să fim atenți la alimentația fetiței, am menționat recomandările doctorului mai sus. Deci e clar, așteptăm și noi operația, dar de ce eu nu pot lua fetița la mine peste noapte, iar sora soției, rude de-ale ei, chiar și cunoștințe din altă localitate - fără nicio relație de rudenie, da... asta mă cam depășește.
Custodie minor
CostyM
barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor
ciorba
Buna ziua, numele meu este A si am aflat de curand ca sotia vrea sa divorteze de mine, invocand faptul ca nu i-am aratat afectiune si sprijin moral atunci cand ... (vezi toată discuția)