avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire program de vizită minor cu probleme de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire program de vizită minor cu probleme de sănătate. Mi se poate reduce doar la legături pe timpul zilei?

Ce sanse are fosta sotie sa-mi impuna un program tampit de vizita(sa nu ramana fetita peste noapte la mine pana la varsta de 7 ani, pentru ca are achalazie. Asta, desi in scrisoarea medicala prezentata instantei i se recomanda doar tratament cu nexium si consum de nutren. Ea sustine ca medicul i-a recomandat ca fetita sa creasca intr-un mediu stabil, fara sa prezinte acte care atesta recomandarea respectiva. Asta desi duce fetita periodic la sora ei, si uneori la chefuri. Fetita are trei ani. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:51, 6 Octombrie 2017
Am spus că doar îi va găti, la asta nu mă bag. În rest fiți sigură că nu o iau de bibelou sau să o pasez mamei. Dacă aveam asta de gând, nu mă luptam atât pentru program de vizită. Pensie alimentară, viața merge înainte, o altă relație și pa. Nu este cazușl, însă. Dar, oricum, vă mulțumesc pentru răspunsuri, fiindcă îmi dau seama ce se poate denatura din ceea ce spun eu în fața instanței. Soția pe asta insistă că eu nu știu să fac mâncare, deci nu-i pot asigura condiția esențială a supraviețuirii, de asta pomenesc mereu de maică-mea, că ea poate găti. Mulțumesc pentru sfaturi. Ieri am fost cu un coleg ca martor care să vadă că nu mă lasă să o văd sau să o iau. A fugit în casă, pretextând că nu l-a văzut, noi am plecat, apoi....surprizăăă - mi-a spus prin SMS că pot veni să o văd, chiar și în casa ei( până atunci avusesem interzis.) Trecând peste reproșurile făcute de ea, ole! după 3 săptămâni aproximativ, mi-am văzut fetița. Este o realizare, un pas înainte, nu?
Nu plecați de la premisa că va condamn.
Incercam sa va arat cum se poate interpreta situația arătată de dv. Ați văzut, asta era scopul. Trebuia să prezentați situația altfel. Sper că în instanță de diferit arătată de av dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliul tatalui - locul exact unde este dus minorul CostinIancu CostinIancu Buna ziua, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului de vizita a fetitei noastre (in varsta de 4 ani) si pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor ciorba ciorba Buna ziua, numele meu este A si am aflat de curand ca sotia vrea sa divorteze de mine, invocand faptul ca nu i-am aratat afectiune si sprijin moral atunci cand ... (vezi toată discuția)