avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Eu momentan sunt in concediu de crestere copii (gemeni), in luna noiembrie vor implinii 2 ani. Pana sa intru in concediu de crestere copii am lucrat insa au fost nevoiti sa-mi incheie contractul intrucat eram la ei de cateva luni si nu am putut intra in concediu de crestere copil. Ulterior s-a dat lege sa ai 12 luni lucrate in ultimii 2 ani si asa m-am putut incadra.
Nu am unde sa ma angajez acum dupa ce mi se termina concediul. Pot incerca si la somaj?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 30 Septembrie 2017
Pentru a beneficia de somaj, trebuie sa indepliniti mai multe conditii.
www.avocatnet.ro/articol_446...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru tata Andreea_mihaela Andreea_mihaela Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, daca eu pe data de 12 februarie intru in prenatal si postnatal pana pe 17 iunie (126zile) si ca data probabila a nasterii este ... (vezi toată discuția)
Romania acorda indemnizatie pentru ccc si copiilor nascuti in strainatate? amos niccolo amos niccolo buna,ma numesc Anna si muncesc cu contract de munca in italia ,as vrea sa stiu daca am dreptul la indemnizatia ce se da in romania de crestere a copilului pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizaţia pentru creşterea copilului vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua In septembrie 2015 ni se va naste copilul, daca vreau eu tatal sa intru in concediu de paternitate si voi avea la nasterea copilului doar 8 luni ... (vezi toată discuția)