avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc pentru tata

Buna ziua!
Spuneti-mi, va rog, daca eu pe data de 12 februarie intru in prenatal si postnatal pana pe 17 iunie (126zile) si ca data probabila a nasterii este 6 martie, incepand cu 18 iunie poate intra sotul in ccc pana pe 31 august (iar eu sa ma reintorc la munca in aceasta perioada)?
Apoi incepand cu 1 septembrie sa intru eu in concediu crestere copil?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 5 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate proceda asa cum ati mentionat dvs in mesaj.
Multumesc pentru raspuns!
In acest caz ce documente trebuie facute dupa postnatal si in ce perioada? Atat pt sot cat si pt mine?
De stimuletul de insertie mai putem beneficia? Daca da, cine? Eu sau sotul?Daca eu voi beneficia, mai exact cand trebuie sa ma intorc la serviciu, in situatia prezentata in mesajul anterioar?

Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele pentru CCC :
www.avocatnet.ro/articol_446...

Cererile se pot depune in termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

De stimulentul de insertie va beneficia numai mama.

Indiferent daca tatal intra sau nu in CCC, dvs. trebuie sa va intoarceti la serviciu cu cel putin 60 zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani pentru a beneficia de stimulent pana la 3 ani.
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
B twiny twiny Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copii si in curand ma reintorc la serviciu, intrebarea este cand? Perioada de concediu pt care am optat este de 2 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in timpul concediului de crestere copil Gynamunteanu Gynamunteanu Buna ziua, sunt in crestere copil si doresc sa ma angajez la o firma cu un alt tip de activitate decat cel anterior, pe o perioada determinata, fara a mi da ... (vezi toată discuția)