avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de moștenitor pe locul de casă de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de moștenitor pe locul de casă de la bunicul, probleme cu alți moștenitori

eu si frati mei avem certificat de mostenitor pe locul de casa de la bunicul nostru frati lui taicamio vrea si ei cite 200 mp din locul de casa se poate sa intre peste noi in curte sintem in partaj judiciar dar si noi detinem teren la cimp din 1994 conform certificatului de mostenitor si il muncesc ei nu ne-au lasat sa intram pe acest teren ce putem face detinem 2/12 si ei 1/12
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gigi38 , utilizator 14:09, 28 Septembrie 2017
Asteptati sa se finalizeze procesul de partaj judiciar
oare cit o sa dureze dosarul este inregistrat 10.04.2017 si inca nu am primit citatie dureaza unu an sa ne citeze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor gigi38 gigi38 am certificat dupa bunicul meu care mostenesc eu cu frati locul de casa si casa 1/3 4 frati ai lui tata au aceptat sucesiunea unul strain de cauza din 1986 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pe un certificat de mostenitor in case se imparte ... gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua! Pe un Certificat de mostenitor pentru un teren intravilan de 1000 mp apar trecute următoarele aspecte: Mostenitori: X ( nume ) - fiu, ii ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters135021 ContSters135021 Buna ziua.Eu si cu mama mea locuim intr-o casa construita de tatal meu cu autorizatiea in 1970.Este construita pe un teren intravilan de 4000mp.,are 26 ml ... (vezi toată discuția)