avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificatul de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificatul de mostenitor

am certificat dupa bunicul meu care mostenesc eu cu frati locul de casa si casa 1/3 4 frati ai lui tata au aceptat sucesiunea unul strain de cauza din 1986 am facut succesiunea dupa bunica si in certificatul dupa bunica scrie destul de clar casa a fost mostenita conform certificatului 446/1986 unul
din frate de al meu strain pe certificatul bunici mergind in instanta certificatul lui bunicu nu se ea inconsiderare judecatoare nu pomeneste de acest certifica desi se afla la dosar spune ca si frati lui tata au dreptul la locul de casa . si inca un aspect casa maicami a fost baga pe titlul de proprietate costruita in 1971 eu cu un frate am facut casa eu pe 600 mp si celalalt pe 600 mp nu muncim din terenul de la cimp 202500 il muncesc frati lui tata detin cota 1/12 si eu cu fratele 2/12 oare certificatul lui bunicul nu valoreaza nimic este vorba de scoaterea din indiviziune a terenului
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
gigi38, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:27, 23 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Incercati sa fiti mai explicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de moștenitor pe locul de casă de la bunicul, probleme cu alți moștenitori gigi38 gigi38 eu si frati mei avem certificat de mostenitor pe locul de casa de la bunicul nostru frati lui taicamio vrea si ei cite 200 mp din locul de casa se poate sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pământul primit de bunici prin legea 18 din 1991 , face parte din moștenire prin testament? ticavol ticavol Bunicii, înainte de deces, au făcut in anul 1986,testament pe numele tatălui meu, iar frații tatălui meu au renunțat la moștenire prin declarație ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil infiat miri1975 miri1975 Buna seara de ceva ani ma macina o intrebare: In anul 2003 bunica si bunicul meu au avut un baiat pe tatal meu, bunica a decedat si bunicul a ramas in urma ... (vezi toată discuția)