avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce se intampla cu datoriile la bugetul local ale unei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce se intampla cu datoriile la bugetul local ale unei persoane decedate

Persoana a decedat in anul 2016, dar a radaiat o masina in timpul vietii, ramanand cu datorii la bugetul local (nu si-a platit impozitul auto).
Doresc sa stiu ce se intampla cu impozutil auto ramas restant. am inteles ca datoriile se impart mostenitorilor. Dar acestia, din cunostintele mele, nu au dezbatut succesiunea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marioaramuntean , utilizator 16:14, 28 Septembrie 2017
Odata cu acceptarea mostenirii, vor accepta si datoriile . Nu sunt obligati sa faca succesiunea.
Madalin Ioan a scris:

Odata cu acceptarea mostenirii, vor accepta si datoriile . Nu sunt obligati sa faca succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre datoriile unei persoane decedate joiosif4 joiosif4 este adevarat ca in urma decesului unei persoane(persoana decedata avand datorii in timpul vietii si lasandu-le neachitate dupa deces)urmasii persoanei ... (vezi toată discuția)
Înregistrare cerere de optiune succesorala pentru o persoana decedata Send Send Buna ziua. As dori sa stiu daca pot inregistra la notar cererea de optiune succesoarala in numele tatalui meu decedat care in timpul vietii nu si-a ... (vezi toată discuția)
Plata datoriilor celui decedat lami lami Pe scurt : M-am despartit de sotul meu in 2002 dar in 2013 cu hotarare de divort , eu revenind la numele purtat anterior . Avem un baiat de 28 ani . Baiatul a ... (vezi toată discuția)