avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... ce firma trebuie sa fac
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

ce firma trebuie sa fac

Buna ziua. vreau sa cumpăr un camion cu macara si sa lucrez cu el.
ce fel de firmă trebuie să deschid.pfa. pfi.ii. ?
Cel mai recent răspuns: hanganumihai , utilizator 15:15, 28 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Din punctul meu de vedere cea mai recomandata forma este PFA, avand practic acces la veniturile realizate in orice perioada a anului. Daca faceti SRL sau alta forma este mai greu cu scoaterea banilor din firma.
Multumesc pentru raspuns, o sa iau in considerare varianta d°voastră; o zi bună

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa s-au intreprindere individuala ? vioricasprinceana vioricasprinceana Buna ziua, Am o rugaminte daca poate sa-mi rasunda cineva : Am un SRL- in Transport marfa ,vreau sa-l inchid ,sunt asociat unic ,autorizata de catre ARR ... (vezi toată discuția)
Sunt la inceput...sa optez pentru pfa sau pentru srl? lavber lavber Buna ziua, Lucrez in sistem multi-level marketing. Pentru a intra in posesia banilor produsi de echipa mea de distributie, compania ne cere sa fim in regula ... (vezi toată discuția)
Ce este mai avantos in 2015 - srl-d sau pfa pentru prestari servicii? An.Dumi An.Dumi Buna ziua, Suntem doi tineri, prestatori de servicii si am dori sa stim ce ar fi mai avantajos pentru noi, sa ne deschidem un PFA sau un SRL-D pentru 2015? ... (vezi toată discuția)