avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Trecere pe loc bugetar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Trecere pe loc bugetar

Buna ziua, sunt studenta si trec in anul 2 de studii la contabilitate. Am obtinut o medie buna in primul an astfel am fost propusa sa trec pe loc bugetar din anul 2. Problema e alta: in urma cu X ani am urmat o facultate de Inginerie unde am intrat pe loc cu taxa, pana in anul 2 semestrul 2 cand am trecut la buget. Intrebarea mea este: de ce nu pot trece acum pe loc bugetar avand in vedere ca prima facultate nu a fost in totalitate urmata pe loc bugetar?
Inca ceva: nu inteleg de ce daca exista lege in acest sens de a nu putea sa trec legal pe loc bugetar si la facultatea de contabilitate, mai trebuie sa depun o declaratie pe proprie raspundere ca sunt de acord sa cedez locul altcuiva. (pentru ca eu una nu sunt de acord)
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
Fenomena, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe universitare BOGDANA86 BOGDANA86 buna ziua ,am si eu o problema referitoare a o taxa universitara de studiu. mentionez ca am dat admitere la facultate si am intrat pe un loc la fata taxa. am ... (vezi toată discuția)
Student bugetat Liviu1003 Liviu1003 Buna, Anul trecut m-am inscris la Universitatea ,,Aurel Vlaicu\\" din Arad, Facultatea de Inginerie,unde am intrat pe locuri bugetate. Din informatiile pe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfaturi Cupcake Cupcake Sunt studenta la UPG Ploiesti. Am intrat pe un loc cu taxa deoarece in trecut am mai studiat 2 ani la buget in cadrul unei alte facultati. La inceputul ... (vezi toată discuția)