avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare din partea primariei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare din partea primariei

Buna ziua!
Care sunt activitatile agentilor economici care au nevoie de autorizatie din partea primariei ?
Cel mai recent răspuns: username88 , utilizator 16:33, 28 Septembrie 2017
Activitatile prevazute de anexa Ordonantei nr. 99/2000. Codurile caen respective sunt versiunea1, trebuie sa le gasesti corespondent in versiunea 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare de la primarie Cristina Ve Cristina Ve Buna ziua, De curand am mutat sediul societatii intr-un sat de pe langa orasul Bacau. Aici, de la Primaria din sat mi se spune ca nu se mai emit ... (vezi toată discuția)
Cod caen punct de lucru moonprincess moonprincess Buna ziua, revin din nou cu o intrebare referitoare la deschiderea unui punct de lucru pe PFA. Este posibil sa deschid punctul de lucru doar pe unul dintre ... (vezi toată discuția)
Magazin online produse alimentare imsebii1 imsebii1 Salutare! Am o firma cu cod caen 4711, iar cu cod secundar 4791. As vrea sa deschid un magazin online unde sa vand alimentare si non alimentare. De ce ... (vezi toată discuția)