avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare de la Primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare de la Primarie

Buna ziua,

De curand am mutat sediul societatii intr-un sat de pe langa orasul Bacau. Aici, de la Primaria din sat mi se spune ca nu se mai emit autorizatii de functionare, in baza legii nr 227/2015, art 475. Mi s-a si dat o adresa prin care se spune acest lucru. Citind legea, respective articolul mentionate, nu se spune cum ca nu s-ar mai emite autorizatii. Asadar, nu prea stiu ce sa mai cred. Eu ce fac in cazul in care primesc un control?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Cristina Ve, utilizator
Cel mai recent răspuns: username88 , utilizator 19:04, 18 Octombrie 2017
Aveti nevoie de acord de functionare doar pentru codurile Caen prevazute in anexa Ordonantei Guvernului nr. 99 / 2000. Atentie doar ca acele coduri caen sunt versiunea 1 si va trebuie sa le gasiti corespondent in versiune 2, gasiti pe internet.
Depinde foarte mult si de primarie, in sensul ca au reglementat prin HCL ca nefiind obligatorii aceste acorduri de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare din partea primariei buciuman buciuman Buna ziua! Care sunt activitatile agentilor economici care au nevoie de autorizatie din partea primariei ? (vezi toată discuția)
Magazin online produse alimentare imsebii1 imsebii1 Salutare! Am o firma cu cod caen 4711, iar cu cod secundar 4791. As vrea sa deschid un magazin online unde sa vand alimentare si non alimentare. De ce ... (vezi toată discuția)