avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extras de carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extras de carte funciara

cum pot sa scot un extras cf daca nu am un extras vechi si nu stiu nr de top?ma poate ajuta cineva?unde trb sa merg sau ce pot face?multumesc
Cel mai recent răspuns: tdkappa13 , utilizator 15:45, 5 Octombrie 2009
buna ziua! numarul de CF il cunoasteti?
aveti macar o incheiere sau actul prin care s-a dobandit dr?
si mai exista si varianta in cazul in care nu cunoasteti nici nr cadastral, nici carte sa achitati la biroul de carte funciara un tarif de 100 lei si sa aflati ce va intereseaza.
problema se pune in felul urmator: imi trebuie cateva lamuriri - 1. imobilul este situat intr-o zona care a avut carte funciara si inainte de legea 7/1996? 2. imobilul este teren sau apartament?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)
Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)