avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat nastere

eram in divort cu fostul sot si eram insarcinata cu altcineva, dupa ce am nascut copilul a fost trecut pe numele fostului sot. intre timp la dat in judecata pt tagada de paternitate, mia venit hotararea . intrebarea e: ce trebuie sa fac acum ca sa trec copilul pe numele tatalui natural! tatal nu e in tara
Cel mai recent răspuns: Cecilia1984 , utilizator 14:47, 28 Septembrie 2017
Si mai vine in tara?
Va trebuie o declaratie a sa...
nu vine cat de curand in tara. trebuie sa imi dea procura ca sa schimb numele de familie de pe certificat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui copil de pe un nume de familie pe un altul Madipap Madipap Buna ziua, vin si eu cu o rugaminte pentru un sfat pentru urmatorul caz: Prietena mea s-a despartit de sotul sau dar nu a inaintat divortul desi in fapt ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil din relatie extraconjugala cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa ma ajutati cu o nelamurire. sunt casatorita si am un copil dintr-o relatie extraconjugala , cu sotul sunt in divort iar legea m-a obliga ... (vezi toată discuția)
Proces paternitate intentat de tatal copilului Mabel Mabel Buna ziua! Va prezint situatia mea: Astept un copil care a fost conceput cat timp eram casatorita, insa tatal nu este sotul meu. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)