Buna ziua, am intocmit in data de 15 martie a c , la notar , un antecontract de v - c teren, nedezmembrat ,neintabulat, promitentul vanzator fiind investitor al locului , avand cumparat acest teren de la alta persoana , neachitat integral, un teren de 12 000 mp , care urma sa fie impartit in loturi , ceea ce s-a si intamplat, sa il dezmembreze si , intabuleze , etc, pana la data de 20 .09.2017 . Terenul s-a achitat integral de catre noi . D-l investitor nu este gata cu actele promise , de aceea nu putem sa facem contractul propriu zis , si temrenul a expirat . De la notar ne - au sfatuit sa scriem pe antecontract , de mana ca prelungim perioada , sa semnam , sa stampilam , sau ..pot eu intocmi un act aditional de prelungire a perioadei, la calculator, pana la intocmirea contractului , cu care sa merg la promitentul vanzator sa semnan si sa stampilam , cum este mai bine, fara sa mai recurgem la serviciile notarului! Va multumesc !!
Nereguli antecontract
ritz
Buna ziua, am si eu o mica mare problema. Eu, in calitate de promitent cumparator, am cumparat o casa al carei teren necesita dezmembrarea, fiind un teren ... (vezi toată discuția)