avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Suspendare contract de munca/ concediu fara plata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Suspendare contract de munca/ concediu fara plata

Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie de stat si urmeaza anul viitor sa plec, in interes personal, pentru o perioada de cateva luni din tara. Doresc sa aflu daca exista posibilitatea sa iau un concediu fara plata sau sa suspend contractul de munca pentru perioada respectiva dar fara a-mi pierde locul de munca.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie ca functionar public de doi ani si opt luni, as dori sa-mi iau concediu fara plata pentu o perioada de un an ca sa merg ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata invatamant si angajare in mediul privat iulia6 iulia6 Buna ziua.Sunt profesor titular de limba franceza si doresc sa imi iau 1 an de zile concediu fara plata.In perioada acestui concediu vreau sa plec in Franta sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau concediu fara plata? camelia david camelia david Sunt functionar public de conducere in UAT si vreau sa plec, insa nu stiu cum sa fac sa fie mai corect, suspendare pe 2 ani sau concediu fara plata pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)