avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... call center
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

call center

Am căutat dar nu am reușit să găsesc o încadrarea corectă a postului de operator call center. O să vă dau detalii despre postul respectiv si daca se poate câteva informatii în legătură cu o fisa a postului.
-operator call center inbound (preluare apeluri)
-se oferă suport tehnic + informații comerciale
-se lucrează 5 zile pe săptămână 8 ore pe zi în diferite ture inclusiv tura de noapte;
-se lucrează și în weekenduri cu liber ulterior în timpul săptămânii;
Este corectă o încadrare ca operator introducere validare si prelucrare date?!
Poate fi considerata munca grea in conformitate cu prevederile legii 32/1991 lit.f si nu legea 91/1991 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 28 Septembrie 2017
Puteti folosi Codul 333912- Operator vanzari prin telefon

Actele normative enuntate nu au nicio legatura cu munca in conditii grele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operator call center Silentios1 Silentios1 Buna seara, Am căutat dar nu am reușit să găsesc o încadrarea corectă a postului de operator call center. O să vă dau detalii despre postul respectiv ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre incadrare la cod caen 8220 si cod caen 4132 ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Imi puteti spune si mie care ar fi avantajele si dezavantajele unui angajat care in mod normal din munca pe care o face ar fi incadrat la cod ... (vezi toată discuția)
Program 12 cu 24, 12 cu 48 neov neov Buna ziua, S-a mai discutat de nenumarate ori acest aspect dar in continure unele aspecte sunt neclare pentru mine. Trebuie asigurat program 247 intr-o ... (vezi toată discuția)