Imi puteti spune si mie care ar fi avantajele si dezavantajele unui angajat care in mod normal din munca pe care o face ar fi incadrat la cod caen 8220 dau pe contractul de munca este incadrat la cod caen 4132?
da stiu acest lucru, 411301 cor figureaza ca si operator indroducere ,validare si prelucrare date
vroiam sa stiu daca din punct de vedere al drepturilor -salariu, program de lucru(tinand cont ca este un job foarte stresant), etc sunt anumite dezavantaje
stiu ca este o lege in care este precizat ca persoanele care lucreaza in conditii de risc (stres, zgomot 8 ore de la casti)au anumite drepturi(reducere program de lucru si altele)
persoana respectiva lucreaza 9 ore din care 1h are pauza, iar turele pot pica si in weekend si de sarbatori legale(de sarbatori legale primeste liber in alta zi lucratoare aleasa aleatoriu in program)
Stress auditiv
Salut,
imi poate spune cineva in ce act normativ pot gasi informatii despre normarea muncii in conditii de stress auditiv?
Mentionez ca locul de munca este ... (vezi toată discuția)
Call center
alessias
Am căutat dar nu am reușit să găsesc o încadrarea corectă a postului de operator call center. O să vă dau detalii despre postul respectiv si daca se ... (vezi toată discuția)