avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru mamicile studente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru mamicile studente

Buna ziua, ma numesc Pantelimon Agnes, vreau sa stiu care este treaba cu normele de aplicare a legii 240 din 10 iunie 2009 ?In monitorul oficial nr 655 din 2.X.2009 apar aceste norme. Eu am nascut in anul 3 pe 13 dec 2008,am ramas cu restante pt ca nu am putut face fata in sesiunea din ianuarie si refac anul 3. chiar dak il refac nu am intrerupere de studii ,continui facultatea la zi. Beneficiez de indemnizatie ??va rog mult sa-mi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: Agnes22 , utilizator 16:04, 7 Octombrie 2009
Astazi a venit doamna de la directia de asistenta comunitara pt ancheta sociala in legatura cu un dosar pt alocatia complementara ce l-am depus acum ceva timp.Era aceeasi doamna de la ghiseu unde am fost ieri sa depun pt indemnizatie....mi-a zambit si mi-a zis ca aveam dreptate si sa-i dau dosarul pt indemnizatie dak tot a venit. :P acum astept sa vad cand imi vine indemnizatie.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie gemeni bubu.g bubu.g Buna ziua, am si eu o intrebare, pentru o mama de gemeni pentru care expira concediu crestere copil peste aprox.2 saptamani, se acorda alocatia reinnoita ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil filipandrutza filipandrutza Vreau sa va adresez si eu o intrebare:sunt studenta in anul IV la o universitate de stat si urmeaza sa nasc pe data de 5 iulie iar sustinerea licentei este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copii-mamici studente adistef adistef buna ziua, in cele din urma au aparut normele cu privire la indemnizatia acordata copiilor, pentru mamicile studente, dar cum sunt legile la noi - neclare:in ... (vezi toată discuția)