avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Calcul dobanzi hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Calcul dobanzi hotarari judecatoresti

De ce fostii angajati in invatamant, pensionari acum ,au fost exclusi de catre sindicat de la calculul dobanzilor pentru HJ definitive si irevocabile, privind diferentele salariale achitate in perioada 2012-2015 avand in vedere ca la data emiterii HJ respective eram salariati cu acte in regula si membri de sindicat care achitau cotizatia lunara?In cazul acesta este vorba de o HJ din 2009, iar pensionarile la limita de varsta au survenit in 2011,2012,2013.,HJ emisa pentru plata dobanzilor nu mentioneaza si personalul pensionat si mentionat in HJ initiale .
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
zetu_elena, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de a cere executarea hj care prevad acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar se prescrie? relav_2010 relav_2010 Buna seara. In [i]OUG nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti sc4cont sc4cont Buna ziua,am lucrat in invatamant , sunt pensionara si pt.ca am mai mult timp,doresc ca in numele meu si al fostilor mei colegi,sa va consult intr-o ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante în învãþãmânt cornelia.banu cornelia.banu Buna ziua! Am fost profesoară la o şcoală, iar în prezent sunt pensionară pentru limită de vârstă – 38 de ani în învăţământ. Vă ... (vezi toată discuția)