as vrea sa inaintez o actiune de granituire pentru limita de hotar cu un vecin .Problema e foarte complicata in cf coordonatele cadastrale in care am teren 1,5 metri (deci pe acte) e diferit fata de masuratoarea din teren in care am 1 metru (deci fizic) care ambele sunt diferite fata de proiectul initial care este cu 2 metri ( facut dupa lege si aprobat deoarece exista ferestre de vedere inspre proprietatea vecinului).Ansamblu este de 5 case ,deci la actiunea de granituire se ajunge la remasurarea terenurilor celor 5.Ce sanse as avea de castig?Vecina ma ameninta ca ma da in judecata sa inchid geamurile deoarece nu sunt 2 metri .
Sansele de castig nu pot fi apreciate din cele prezentate de dvs.,ele depind de:probe,apararile partilor din proces,si mai ales de aprecierea mai mult sau mai putin subiectiva a judecatorului.Fara indoiala, va fi necesara o expertiza tehnica judiciara topocadastrala.
Geamuri
poparamona
Buna ziua! Imi construiesc casa si as fi dorit ca la mansarda sa imi fac geamurile inspre vecinii din partea dreapta a casei( am ales acesta optiune deoarece ... (vezi toată discuția)