avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie in anulare , revizuire sau ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie in anulare , revizuire sau ...

Buna ziua ,
Situatia de fapt : intr-o contestatie la executare se admite cererea judecatoarei de abtinere , intrucat a mai judecat o contestatie la executare , intre aceleasi parti - nu se specifica ce masuri urmeaza a fi luate , cred ca se va ajunge la reluarea judecatii cu toate etapele procedurale .
Aceeasi judecatoare se pronunta in cererea de suspendare provizorie introdusa separat , respingand-o . Fata de aceasta sitautie , avand in vedere , ca prejudiciul cauzat este foarte grav , pot invoca pe calea contestatiei in anulare sau revizuire , anularea deciziei de respingere a suspendarii provizorii a executarii silite si intoarcerea executarii silite la momentul respectiv ? Daca s-a admis abtinere , pentru incompatibilitate , nu este aceeasi situatie si in cazul cererii suspendarii provizorii a executarii silite ?
Astept raspunsuri , cat mai repede ,
Multumesc mult ,
Dana

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate steflea steflea Buna ziua , Poate reuseste cineva sa lamureasca aceasta situatie : se depune o contestatie la executare in care s-a solicitat inclusiv suspendarea executarii ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare steflea steflea Buna seara , Situatie : este depusa contestatie la executare , pe cale separata cererea pentru suspendarea provizorie a executarii silite este respinsa , ... (vezi toată discuția)
Admiterea excepției de incompatibilitate în apel atrage după sine retrimiterea și rejudecarea contestației la executare, sau nu ? steflea steflea Buna ziua , Situatie : contestatie la executare cu solicitarea suspendarii executarii silite , pe cale separata se solicita suspendarea provizorie a ... (vezi toată discuția)