avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acool la volan cetatean strain
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

acool la volan cetatean strain

Fratele meu a fost prin cu alcolemie de o,9 in sange. I s-a facut dosar penal conform art.336. Ce risca ca cetatean slovac? Are si permis de conducere eliberat in slovacia cat B C E. Nu are resedinta in Romania. Multumesc
Cel mai recent răspuns: miroiuh , utilizator 20:35, 29 Septembrie 2017
Permisul se trimite autoritatilor emitente, ei stabilesc ce se intampla cu el.
Multumesc mult pentru timpul acordat. O seara frumoasa va doresc
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
miroiuh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa ... Cristofer123 Cristofer123 Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa recoltarea probelor , dar nu mi-au suspendat permisul ! (vezi toată discuția)
Alcool la volan - consecinte George432 George432 Buna ! Am fost prins cu 0,94 in fiola , la sange mult mai mult , dupa cum cred ca si stiti . Acuma ce as putea face ? Cat o sa primesc si cand o sa mi revad ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,51 Alex2121 Alex2121 Am fost oprit de un echipaj de politie,am fost testat rezultatul fiind 0,51 mi sa recoltat o proba de sange doar una la ce sa ma astapt? am beut 5 beri:((#-o#-o (vezi toată discuția)