avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca - angajat strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca - angajat strain

Buna ziua,

Am o intrebare privitoare la contractul de munca facut unui angajat de nationalitate poloneza..
La aceasta parte a contractului (vezi mai jos), actul de identitate pe baza caruia se trec datele angajatului poate fi cartea de identitate poloneza? Este valabila?

A. Părţile contractului

Salariatul ............................., domiciliat în................................, posesor a buletinului / cartii de identitate / paşaportului seria ........, nr. ..............., eliberat / eliberata de ............., la data de .............., CNP ......................

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 29 Septembrie 2017
Da , poate fi trecuta cartea de identitate poloneza daca nu are pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in baza pasaportului Loredana_84 Loredana_84 Avem un viitor salariat (cetatean roman) al carui buletin de identitate e expirat (nu si-a facut altul) .. Are un pasaport valid. Pot sa ii fac angajarea in ... (vezi toată discuția)
Angajare.....ci expirata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, in cazul cand trebuie sa angajez o pers....aduce actele necesare angajarii , dar constat ca are CI expirata....in baza ... (vezi toată discuția)
Formulare aditional luminita29 luminita29 Cum formulez in aditionalul pe care il voi face ca vreau ca angajatul meu sa lucreze in cadrul altei institutii (ca si loc ma refer) pentru a efectua ... (vezi toată discuția)