avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de nastere de la angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de nastere de la angajator

Buna ziua. Am inteles din diferite surse ca se poate obtine o prima de nastere de la angajator ,egala cu un salariu mediu pe firma. In cazul de fata , sotia a nascut de 2 saptamani si eu ( sotul său ) doresc sa fac la firma mea aceasta cerere pentru prima de nastere. Care este procedura pe care trebuie sa o urmez si daca cineva are un model de cerere .
Va multumesc .
O sa incerc ...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre angajator pentru ccc Letycia Letycia Buna ziua , Incepand cu data de 1 iunie trebuie sa intru in CCC , optiunea mea este pana la 2 ani . Cei de la resurse umane mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Ccm 2014 SzAlex SzAlex Bună ziua! Vă rog să mă ajutaţi cu un model de cerere pentru acordarea ajutorului pentru salariaţi conform CCM: (1). Salariata mamă ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de muncã, drepturi la nasterea unui copil SzAlex SzAlex Bună ziua! Conform CCM 2014 Art. 64 (1). Salariata mamă beneficiază, la naşterea şi la adopţia fiecarui copil, de un ajutor în cuantum de 1.500 lei ... (vezi toată discuția)