avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate

Daca o persoana este in curs de divort si cumpara ceva, cealalta persoana are dreptul la bunul respectiv?
Al doilea pc: eu vreau sa cumpar ceva cu banii altcuiva ( suna funny dar real ) cum poate acea persoana sa si protejeze investitia fara sa fie titular pe proprietatea respectiva.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:12, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
1. Bunurile achizitionate pana la ramanerea definitiva a sentinta de divort sunt bunuri comune.
2. Se poate merge la notar si se da o declaratie pe proprie raspundere aratandu-se cine este adevaratul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie bun propriu? AlinaMoldovan AlinaMoldovan as dori sa va intreb daca o locuinta cumparata prin credit ipotecar este considerata \"locuinta proprietate personala\" atita timp cit ea este inca in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare . importanta starii civile a vanzatorului Aender84 Aender84 Buna ziua, sunt in procesul semnarii unui contract imobiliar de vanzare cumparare iar prezentul proprietar a cerut sa nu fie precizata in contract starea ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi protejate bunurile dobindite inainte de casatorie ? LUMINITA21 LUMINITA21 Sunt casatorita de 3 ani si as dori sa aflu daca bunurile pe care le-am dobindit inainte de casatorie( nu am facut actul prenuptial) le pot proteja in cazul ... (vezi toată discuția)