avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedinte cu imputernicire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedinte cu imputernicire

Poate fi ales presedinte sau membru in comitetul executiv, cu imputernicire, fiul unui proprietar , proprietar care s-a mutat in provincie?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 15:54, 30 Septembrie 2017
Conf.Legii 230/2007 presedintele asociatiei de proprietari poate fi doar un proprietar titular de contract ; valabil si pt.membrii comitetului executiv
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
ileanaileana, utilizator
Asociația de proprietari nu este monarhie , reprezentanții Comitetului Executiv inclusiv președinte sunt aleși de Adunarea Generală .In cazul in care președintele nu iși poate exercita funcția acesta poate numi un reprezentant din C.E. care poate prelua funcția pe o perioadă de 90 zile după care se fac alegeri pt. ocuparea postului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu restantierii dati in judecata Anca07 Anca07 S-a hotarat in A.G. ca restantierii sa fie actionati in judecata, dar au aparut unele probleme legate de legalitatea Comitetului Executiv. Actualul presedinte ... (vezi toată discuția)
Realegere comitet executiv? goby goby In martie 2014 am avut ad. gen de alegeri. Comitetul Executiv este format din trei persoane:presedinte, vicepresedinte , membru.Nr. membrilor in CE este de 3 ... (vezi toată discuția)
Alegere presedinte timpuriu timpuriu candidatul pentru functia de presedinte al unei asociatii de propietari deja constituite , trebuie sa fie membru al comitetului executiv ( in legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)