avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara.
Am o problema cu o matusa. Bunicul meu a decedat in anul 1990 sa facut succesiunea. Mostenitorii a fos bunica mea matusa si tatal meu.in 2012 tatal meu a decedat eu am sa facut succesiunea si am primit in certificate de mostenitor in curtea de la tata e o casa si o anecsa locuibila in care traia bunica mea. in timp ce bunica erea in viata eu si matusa mea am vandut acea casa avand certificate de mostenitori, acei cumparatori la momentul respective nu au facut actele pe proprietate. dupa ceva timp moare si bunica. dupa moartea matusa mea nu doreste sa faca succesiunea dupa bunica invocand ca nu are bani sa-si plateasca imozitele la primaria comunala precizez eu sunt cu toate taxelesi impozite la zi .persoanele care au cumparat casa vor sa-si faca actele iar matusa mea nu doreste acest lucru. (nici sa faca succesiunea dupa bunica nici actele noilor asazisi proprietary) care vor so dea in judecata pe matusa mea dar cu siguranta am si eu de suferit ce pot face eu in acest caz pentru a nu suporta consecintele. mentionez am toate darile catre primarie la zi doresc ca acei oameni sa devina proprietari doresc sa fac succesiunea dupa bunica.
Multumesc anticipat
Doresc un numar de telefon al unui avocat care este dispus sambata seara sa discute despre aceasta problema si eventual fixarea unei intanliri saptamana viitiare, Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
trandafir2, moderator
Daca doriti consultatie juridica discutati cand va intalniti cu avocatul la consultatie si nu inainte prin telefon.
Ideea este ca mai intai se plateste avocatul si apoi acorda consultatia.

Fara a se vedea actele este si inutila si incompleta o discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj titlu de proprietate DA2011 DA2011 Buna ziua In 1988 am cumparat partea care ii revenea unchiului meu din mostenirea bunicilor mei(o casa la tara si terenul ... (vezi toată discuția)
Legea de uzucapaciune de 30 ani Roxanna123 Roxanna123 Buna ziua!As avea nevoie de o indrumare.Pe scurt tatal meu locuieste in casa bunicii sale de 35 de ani,timp in care el a platit toate taxele pentru casa el ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fiu ajutat de un avocat din bucuresti pixuletz pixuletz Buna ziua. Avand in vedere ca parintii mei au decedat succesiv amandoi si am ramas singur, sora tatalui meu si rudele ei de gr 1 nu mi-au oferit actele ... (vezi toată discuția)