avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locatar deranjat de muzica in bar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locatar deranjat de muzica in bar

Locuiesc la et. 1 , intr-un imobil care are la parter un bar, Ocazional in bar se organizeava evenimente la care muzica este la un nivel ridicat (in apartament se aude absolut tot, mai ales tonalitatea de bass). in repetate rinduri am solicitat sprijinul prin apel la 112, dar nu am avut nici un rezultat, ba dimpotriva. Ce pot sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:42, 1 Octombrie 2017
Desfasurati demersuri catre administratorul/patronul barului sa izoleze fonic tavanul
Daca nu solutionati amiabil analizati oportunitatea ca dv sa izolati fonic pardoseala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu vecinii? AlecsandraB AlecsandraB Buna ziua! Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand ... (vezi toată discuția)
Despre vecini zgomotosi ... Valf2018 Valf2018 Buna seara. Locuiesc, impreuna cu familia mea (2 adulti si 2 copii, dintre care unul minor), intr-un bloc de locuinte colective, la parter, intr-un apartament ... (vezi toată discuția)