avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Violare domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Violare domiciliu

Buna ziua,problema mea este urmatoarea:vecinul de sub mine a utilizat muzica la un nivel suparator de mare,am mers la el la usa,am batut de mai multe ori,nu a raspuns,am intrat in apartament fara a fi invitat,el era in alta camera,ne-am certat binenteles,dupa care am iesit fara alte invitatii...poate să depună plângere pt.violare de domiciliu.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 19:01, 1 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
(1) Pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Va incadrati la prima parte. Nu o sa fiti condamnat pentru fapta asta, daca e asa cum ati descris-o. Dar abordarea nu a fost corecta. Trebuia sa chemati politia.
Are termen 3 luni sa depuna plangere. Asa ca e mai bine sa il suportati in aceasta perioada. Dupa cele 3 luni puteti chema politia daca mai da muzica tare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar intra in apartamentul lui, fara permisul chiriasului mihai987 mihai987 Am o intrebare, daca un proprietar intra in apartamentul lui, fara permisul chiriasului, si schimba ceile la usa ca sa nu mai poata intra chiriasul, ce spune ... (vezi toată discuția)
Constituie infractiune de violare de domiciliu? student97 student97 Un barbat major patrunde intr-o livada imprejmuita cu un gard pe care se afla un panou de atentionare prin care se interzice accesul. Este violare de ... (vezi toată discuția)
Intrare abuziva pe proprietate privata mihaela2007 mihaela2007 x ii solicita lui y ca nu ii permite accesul pe proprietatea sa, dar y nu tine cont si intra. ce articol de lege a incalcat y prin intrarea abuziva pe o ... (vezi toată discuția)