avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație de sprijin
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație de sprijin

Buna ziua.Daca am beneficiat de alocație de sprijin pentru reintegrare profesională în perioada 1997-2000 aceasta perioada se consideră vechime in munca?As dori i sa ies la pensie partial anticipat si acea perioada m ar ajuta foarte mult.Multumesc pentru un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 1 Octombrie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, perioada de alocatie de sprijin din 27.06.2000 pana ... madalinaminca madalinaminca Buna ziua, perioada de alocatie de sprijin din 27.06.2000 pana in 09.03.2001 se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)
Alocatie de sprijin, dupa somaj dannuca dannuca Buna ziua! V-as ruga sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: am beneficiat de somaj in perioada octombrie 1995- iulie1996,conform legii 1/1991, dupa care ... (vezi toată discuția)
Vechime perioada din somaj Narcisa_ Narcisa_ Am obtinut o adeverinta de la AJOFM pentru a beneficia de spor vechime pentru perioada cat am fost in somaj, In adeverinta scrie asa: 1) - Beneficiaza ... (vezi toată discuția)