avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, perioada de alocatie de sprijin din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, perioada de alocatie de sprijin din 27.06.2000 pana ...

Buna ziua, perioada de alocatie de sprijin din 27.06.2000 pana in 09.03.2001 se considera vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 21 Februarie 2022
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație de sprijin davidandi2201 davidandi2201 Buna ziua.Daca am beneficiat de alocație de sprijin pentru reintegrare profesională în perioada 1997-2000 aceasta perioada se consideră vechime in munca?As ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. socrul meu a fost angajat al trustului de instalatii ... Tero Tero Buna ziua. Socrul meu a fost angajat al Trustului de Instalatii si Montaj Bucuresti in perioada 1970-1993.Unde pot gasi arhiva pentru a punea lua vechimea in ... (vezi toată discuția)
De unde pot lua o adeverinta de vechime in munca de la trustul ... nic61 nic61 De unde pot lua o adeverinta de vechime in munca de la Trustul industrial montaj bucuresti (vezi toată discuția)