avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... principiul \"drepturilor câştigate\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

principiul "drepturilor câştigate"

Care este modalitatea PRACTICĂ de a "forţa" o instanţă să respecte principiul "drepturilor câştigate" ?
Cel mai recent răspuns: GardieniiRevolutiei89 , utilizator 17:49, 2 Octombrie 2017
Ce obiect are actiunea in instanta?
Cornel Vasile a scris:

Ce obiect are actiunea in instanta?

contează? vorbim despre principii. Chiar dacă NU am studii juridice ( sunt inginer ) sunt convins că nu contează care este "obiectul acţiunii" Să spunem că mă interesează pentru a formula o acţiune al cărui obiect îl reprezintă nişte drepturi sociale.
În aceste condiţii aveţi vreun răspuns util ?
Mulţumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Principiul precedentului in noul cod de procedura civila adrianatroi adrianatroi Doresc sa stiu daca, conform noului cod de procedura civila, se aplica principiul precedentului. Daca o persoana sau un grup castiga un proces, alta ... (vezi toată discuția)
Asigurari salariale retinute si nevirate de angajator anghel75 anghel75 Buna ziua, 1. In urma unui litigiu de munca in instanta am castigat o diferenta a drepturilor banesti pentru o perioada de 16. luni( perioada ... (vezi toată discuția)
Drepturi castigate nu pot fi pierdute! ContSters56778 ContSters56778 De ce? Se vorbeste frecvent de principiul \"drepturile castigate nu pot fi pierdute\", care ar fi aplicabil in special in materia drepturilor cu impact ... (vezi toată discuția)