avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... in cartea de munca nu scrie ca am luat sporuri-grupa 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

in cartea de munca nu scrie ca am luat sporuri-grupa 1

Buna seara!

In iulie 2019 depun dosarul de iesire la pensie.

Eu am lucrat si in grupa 1 de munca, in petrochimie.

Dar in cartea mea de munca vad in dreptul functiei etc. scris numai “categoria a 3-a”(cum era in acea vreme, dadeam examen pentru categorie).

Nu scrie ca am luat spor de noapte-am lucrat la 3 schimburi-, spor de toxicitate etc.(Am lucrat in petrochimie)

Si-atunci va fi nevoie sa merg la Serviciul Personal sa-mi dea adeverinta cu sporurile de mai sus-daca mi-o da!-

sau stiu cei de la Casa de Pensii sa-mi calculeze pensia, fara sa mai aduc eu adeverinta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 2 Octombrie 2017
Este nevoie sa aduceti adeverinta cu sporurile primite de la acel angajator.

Casa de pensii nu are de unde sti ca dvs ati primit acele sporuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri luate în calcul la recalcularea din septembrie 2024. .noua lege a pensiilor. CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-am lucrat la 3 schimburi, în petrochimie, la Lukoil, fostul Petrotel, pentru recalcularea pensiei( sunt născut ... (vezi toată discuția)
AdeverinȚe nevalorificate la casa de pensii! CYBORG CYBORG Bună ziua! Cu vreo 3 luni înainte prima recalculare, de la Casa de Pensii mi s-a spus că adeverințele mele depuse la dosar în 2019-când am ieșit la ... (vezi toată discuția)
Sporul de toxicitate lilyana59 lilyana59 am primit decizia de pensionare ptr.o vechime de 37,5 ani ,d.c 15 in grupa 2,mi s-a dat 3 ani la virsta de pensionare,dar stiam ca se calculeaza 3 luni la ... (vezi toată discuția)