avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita Zaplo Ifn
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita Zaplo Ifn

Buna seara. In Martie 2016 am luat un imprumut de 600 de lei de la Zaplo Ifn in baza unui credit online cu semnatura electronica. Mentionez ca mama este paraizata de 6 ani si eu am fost dea care a folosit datele ei fara cunostinta ei. Am achitat cred 2 dobanzi apoi nu am mai putut Plati. Acum am primit o scrisoare de la un executor judecatoresc in care I se cere mamei mele sa declare toate veniturile si toate bunurile care le detine. Acestia cer suma de 1610 lei representand imprumutul, dobanda si mai cer si suma de 920 de lei cheltuieli de executare. Mentionez ca pe foaie este trecut ca titlu executoriu numarul de contract fara nici un ordin judecatoresc sau numar de dosar. Doresc sa achit, suma de 1610 lei dar si cei 920 mi se pare exagerat de mult. Ce as putea face?
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Anabella31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:30, 2 Octombrie 2017
Incercati sa cadeti la un acord de plata cu societatea creditoare. Poate reusiti sa platiti doar jumatate din suma pe care o solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de cesiune împrumut online. mai sunt valabile contractele încheiate astfel? crisanvasile crisanvasile buna ziua, Am facut un imprumut de 1200 lei la un IFN(ex.Zaplo.ro) si din motive personale nu am putut sa achit creditul.Dobanda 1,2%/zi,adica 12 ... (vezi toată discuția)
Contract împrumut online zaplo AllyMagd AllyMagd Buna ziua. In cadrul unui credit luat online in 2015, de la zaplo IFN, totul făcut electronic, contract semnat electronic ( la semnătură client era o ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)