avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 220

Buna ziua,
umeaza sa merg la anaf sa completez declaratia 220, pentru ca in urma cu o saptamana am primit rezultatul deschiderii unui PFA. Neclaritatea mea vine la partea de estimare venit brut; stiu ca trebuie completat venitul brut anual, insa eu as putea fi sigur ca voi avea un venit doar pe anul asta (2000$ sa zicem), iar la anul nu sunt sigur, poate chiar voi suspenda PFA-ul. Ce ma sfatuiti? Eu as estima cat mai putin si daca voi depasi voi plati contributiile in plus la recalculare.

Daca veniturile mele vin din afara UE, trebuie sa completez o declaratie in plus? Activitatea mea este de dezvoltare software (6201).

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratii anaf, pfa neplatitor tva, impozitare in sistem real johnalexander johnalexander Buna ziua, Tocmai ce am infiintat un PFA, am ridicat actele de la ONRC pe 05.03.2015 iar astazi am fost la ANAF sa ma ia in evidenta. Acolo am depus copie ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 chirii si 25% cheltuieli deductibile maria_miriam maria_miriam Buna ziua, Cum se completeaza declaratia 220 privind venitul estimat obtinut din chirii, care se depune atunci cand inregistrez contractul la ANAF? Se trece ... (vezi toată discuția)