avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce semnifica : Administrarea probatoriului - In ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce semnifica : Administrarea probatoriului - In conditiile in care pana la acest stadiu am depus la instanta toate probele si actele necesare ? Trebuie sa le depun inca odata ?

Intr-un dosar civil pe rol la judecatorie avand ca obiect : Fond funciar constatare nulitate absolută parţială titlu de proprietate , instanta la ultimul termen a hotarat ,,Solutia pe scurt: pentru administrarea probatoriului ,, Mentionez ca acest litigiu sunt mandatar al unui unchi batran si totodata intervenient acceptat de catre instanta de judecata. In conditiile in care in cererea mea de interventie si ulterior pana la ascest stadiu am depus la instanta totate dovezile insemnant inscrisuri si acte eliberate de catre institutii ale statului Roman, Prefectura, primarie, comisie judeteana fond funciar, ANRP, Politie si anume,constatari la fata locului. Totodata am depus si Interogatoriul scris pe care doresc a raspunde cele doua comisii de fond funciar,locala si judeteana care sunt parate in dosar iar institutia prefectului este reclamanta. Administrarea probatoriului insemnand ca, se va stabili un termen cand se va administra si dezbate propbatoriul. Am solicitat scris instantei chiar in cererea de interventie ca nu sunt de acord cu martori pentru ca acestia nu ar putea fii mai presus decat actele si inscrisurile care demonstreaza adevarul. Intreb: - Daca nu mai am alte probe sunt luate in consideratie cele depuse pana in prezent ? Ori trebuie sa le mai fotocopiez inca odata pentru a le depune din nou la instanta ? Ar mai fii o preoba,un inscris si anume o fisa de punere in posesie ( falsa) nedatata neinregistrata nici unde care a fost emisa de consiliul local al comunei respective si in baza careia sa facut o vanzare de teren. Aceasta se afla in copie la notariatul public unde sa facut vanzarea, dar notarul refuza sa imi dea o copie conform cu originalul. Care ar fii pasii de facut ? Mai depun tot setul de 120 pagini de documente ? Pot solicita instantei sa cerra notariatului inscrisul. Pot solicita instantei sa ceara primariei respective sa spuna in baza carui act sa emis acea fisa de punere in posesie. Deoarece primarul mie personal nu imi raspunde cererii. Se poate solicita in judecarea si administrarea probatoriului in lipsa noastra ? cand depun concluziile scrise ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cornaca , utilizator 10:58, 2 Octombrie 2017
Actele pe care le-ati depus la instanta se regasesc la dosar, nu este necesar sa le re-depuneti. daca instanta nu v-a pus in vedere sa depuneti vreun inscris, inseamna ca se regasesc toate cele pe care va intemeiati cererea. concluzii scrise puteti trimite oricand.
Va multumesc ! Cu toata stima si scuze anticipate indrasnesc a va intreba: ? Pot cere dreptul de folosinta a unui teren intravilan loc de casa in suprafata de 4000 mp.pentru perioada in care a fost dat unei persoane neindreptatite pentru care sa invocat Iin mod nedrept, art.23 si art.24 din legea nr.18/1991 pentru anii 1992-2017 ? trebuie taxa de timbru ? Procesul a fost deschis de reclamanta Institutia prefectului in urma unui control ANRP. Sa aveti multa,multa sanatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Primarul refuza sa dea relatii la cererea instantei, raspunzând ca nu exista documentul la primarie ionfliundra ionfliundra Am solicitat procesele verbale de punere in posesie pentru doua suprafete de teren care se suprapun si primarul a raspuns ca nu exista la primarie!Ce pot face ... (vezi toată discuția)
Prefectul prin actiunea sa in instanta induce in eroare instanta de judecata, ascunde falsuri, vanzare de terenuri cu acte false. instanta executa in tocmai indicatiile mincinoase ale prefectului soparla62 soparla62 Prefectul unui judet a sesizat instanta de judecata inaintand o cerere de chemare in judecata privind nulitatea totala a unui titlu de proprietate. Acestea in ... (vezi toată discuția)