avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate autoturism

Buna ziua!
Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu. Cum pot sa o asigur ca in caz de ceva,(deces, neintelegere, despartire, etc) poate intra in posesia masinii. Mentionez ca am un copil major din prima casatorie.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: vik59 , utilizator 10:38, 15 Ianuarie 2018
Buna ziua!
poate nu am explicat eu situatia bine, revin:
- factura o plateste doamna;
- eu doresc sa o inmatriculez in orasul in care locuiesc (am c.identitate);
- am un copil din prima casatorie, nu doresc sa o mosteneasca, pt ca nu am cumparato eu
- in caz de situatii neplacute (deces), dores ca masina sa ramana la doamna.
Multumesc!

vik59 a scris:

Buna ziua!
Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu. Cum pot sa o asigur ca in caz de ceva,(deces, neintelegere, despartire, etc) poate intra in posesia masinii. Mentionez ca am un copil major din prima casatorie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de propietate autoturism vik59 vik59 Buna ziua! Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu. - factura o plateste doamna; - eu doresc sa o inmatriculez in orasul in ... (vezi toată discuția)
Moștenire auto vik59 vik59 Buna ziua! Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu. Cum pot sa o asigur ca in caz de ceva,(deces, neintelegere, despartire, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in canada, divort in romania richard1977 richard1977 Buna ziua, doresc ca sa va expun pe scurt cazul meu. Sunt cetatean roman, am fost in Canada pentru o perioada de 4 luni cu viza turistica. Acolo am cunoscut o ... (vezi toată discuția)