avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de propietate autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de propietate autoturism

Buna ziua!
Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu.
- factura o plateste doamna;
- eu doresc sa o inmatriculez in orasul in care locuiesc, pe numele meu (am c.identitate);
- am un copil din prima casatorie, nu doresc sa o mosteneasca, pt ca nu am cumparat eu masina;
- in caz de situatii neplacute (deces), dores ca masina sa ramana la doamna.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
vik59, utilizator
Cel mai recent răspuns: vik59 , utilizator 21:09, 19 Ianuarie 2018
Atunci lasati-o pe doamna sa inmatriculeze masina pe numele dumneaei.
PS Asa de mult va doriti sa pastrati masina ?
Doamna sa cumpere si sa inmatriculeze masina pe numele dansei si ulterior sa va faca dvs un contract de comodat in baza caruia sa o puteti conduce si folosi.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
Doresc sa o inmatriculez in alt judet, unde am domiciliul, pot daca am act de, donatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate autoturism vik59 vik59 Buna ziua! Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu. Cum pot sa o asigur ca in caz de ceva,(deces, neintelegere, despartire, ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Moștenire auto vik59 vik59 Buna ziua! Am o relatie cu o doamna. Doreste sa-mi cumpere o masina pe numele meu. Cum pot sa o asigur ca in caz de ceva,(deces, neintelegere, despartire, ... (vezi toată discuția)