avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu medical

O firma care intra in insolventa in luna octombrie 2017 are 1 angajat care se afla in concediu medical pt sarcina si lauzie pana la sfarsitul lunii octombrie 2017.Ce se intampla cu acest angajat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 2 Octombrie 2017
OUG 158/2005
art.32
(1) În cazul în care, potrivit legii, angajatorul îşi suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia încetează prin divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile prevăzute la art. 2 alin. (1), care s-au născut anterior ivirii acestor situaţii, se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate unde medicul de familie al asiguratului are încheiată convenţie.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical NICULAE MIHAELA NICULAE MIHAELA Buna ziua,tatal meu a avut un accident de munca in data de 15 06 2017 (fractura coloana si operatie la picior ,fractura glezna )astazi 6 07 am fost instiintata ... (vezi toată discuția)
Sunt în concediu medical si angajatoruangajatorul închide fabrica !! Alexa ionuț Eugen Alexa ionuț Eugen Ce acte trebuie să îmi elibereze angajatorul si cum procedez pentru a obține banii pe concediul medical ???? (vezi toată discuția)
Prenatal Cerasela elena Cerasela elena Buna ziua! Sunt insarcinata in 27 de saptamani si de saptamana viitoare pot intra in concediu prenatal. ? Firma la care lucrez este in insolventa momentan, ... (vezi toată discuția)