O părere privind inducerea în eroare (sau chiar înșelătorie din punctul meu de vedere) la achiziționarea unui autoturism: mai poate fi considerat nou dacă a stat 4-5 luni în showroom?
am achizitionat un autoturism de la o reprezentanta auto si mi s a parut suspect din start cand am fost sa l ridic; am cerut un autorism nou din fabrica si acum abia peste un an de la cumparare am aflat ca autoturismul a fost un autoturism stationat poate mai mult de 4 sau 5 luni intr un showroom si poate si folosit ca si autoturism drive test, intrebarea mea este daca mai pot actiona legal pentru aceasta inselatorie?
Daca vehiculul este achizitionat drept nou cu documentele aferente,dar intampinati problreme tehnice,va puteti adresa dealerului
Aspectul ca v-a fost pus la dispozitie vehiculul prezentat in shoroom poate avea justificare ca nu a existat pe stoc vehicul care sa intruneasca cerintele impuse de dv=culoare,cilindree,
motorizare si pentru solutionare s-a acceptat solutia alocarii exemplarului existent
ptr: Cabinet-de-Avocat-Patrascu-Razvan: problema este ca mi s a spus ca masina achizitionata vine din germania , ca sta in vama curtici nu stiu cat si de cate ori intrebam a venit sau nu a venit, mi se raspundea ca inca nu: vi se pare ca aceasta nu este o inselatorie?
ptr. ynocentta: nu cred ca ati inteles mesajul meu; detaliile despre care spuneti au fost puse la punct si mi s a spus clar de unde vine si ca sta in vama nu stiu cat; cand de fapt masina oferita este dintr un showroom din tara. vi se pare ca aceasta nu este o inselatorie ?
Aveti scris in contract ca autoturismul pe care il achizitionati trebuie sa vina direct din Germania?
Care este prejudiciul pe care dvs l-ati suferit in urma faptului ca autoturismul a venit dintr-un showroom si nu din Germania?
Cati km avea la bord autoturismul in momentul in care l-ati achizitionat?
Schimbare masina
mihu_lucian
Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii se poate cere schimbarea unei masini (sau restituirea contravalorii), achizitionata noua, la care au aparut prea ... (vezi toată discuția)