avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ziua de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ziua de salariu

Ce amenzi primesc angajatorii care nu respecta ziua de salariu din CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 3 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se primeste nicio amenda pentru o astfel de fapta.

Conform alin.4 al art.166 C.mun., intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariilor cu intarziere GHeMI GHeMI Buna ziua, daca mi se intarzie plata salariului pot actiona in judecata angajatorul sau doar sub anumite conditii? Nu ar fi prima data cand se intampla acest ... (vezi toată discuția)
Demisie si neplata salariului danao1985 danao1985 ce pot face in cazul in care am demisionat,iar directorul nu vrea sa-mi mai plateasca salariul? (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz laura-jurist laura-jurist Buna ziua In cazul in care un angajator acorda cu intarziere salariile, in mod repetat, poate acest fapt constitui motiv de demisie fara preaviz pentru ... (vezi toată discuția)