avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluare concediu copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluare concediu copil

Buna seara,in data de 29.09.2017 am depus dosarul pentru stimulent de insertie.Pe 02.10.17 am inceput munca si a si vrea sa reiau cat mai repede concediu crestere copil.Cu ce data as putea sa reiau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 3 Octombrie 2017
Nu exista o anumita data, data o stabiliti dvs . cand doriti sa reintrati in CCC.
Cornel Vasile a scris:

Nu exista o anumita data, data o stabiliti dvs . cand doriti sa reintrati in CCC.

Adică după 5 zile de la reluarea activitarii pot depune dosarul pentru reluarea ccc?Afecteaza cu ceva daca imi iau concediu de odihna cele 5 zile?
Nu va afecteaza o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie serbanc serbanc Buna ziua sunt in concediu de crestere copil si vreau sa imi schimb locul de munca,urmeaza sa depun si dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie cu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Este obligatoriu sa stau in concediu pentru cresterea copilului? Am efectuat concediu de maternitate si vreau sa revin la serviciu. Angajatorul este privat de ... (vezi toată discuția)
Clarificari indemnizatie crestere copil pentru tata WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua! Data nasterii copilului este 05.10. Ambii parinti indeplinesc conditiile pt. ICC, insa am decis sa depun eu ca tata dosarul pentru ICC. In ... (vezi toată discuția)