avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de maternitate

Buna ziua!
Lucrez in învățământ si am născut in perioada vacantei Adica in Iulie 2017 deci nu am avut nevoie de prenatal. Tot cm va fi postnatal
Am început sa duc la scoala concediile începând din Iulie dar cum cele 2 concedii ( odihna si maternitate) s-au suprapus pana acum am luat decât 500 RON pe luna banii pe CO. Mi s-a spus ca CM intra in vigoare de la 01 sept chiar daca eu am dus concediile din Iulie.
Vreau sa stiu daca este normal asa. Cât ar trebui sa primesc pe luna in cele 126 zile 85% din brut sau din net?

Eu stiam ca pt postnatal se plătește 85% din brut, apoi in CIC din net

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

concediu prenatal sau medical -invatamant pglorya pglorya Lucrez in invatamant , sunt titulara am 10 ani si 6luni vechime, sunt insarcinata in sapt 14 , data aproximativa a nasterii e 11 august, pe perioada vacantei ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul prenatal ptr gravide??? mihasava mihasava Buna seara...Am intrat de curand in concediul prenatal....Insa,sunt nedumerita privind calculul acestuia....Ma poate ajuta cineva in privinta asta? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)