avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie in romania si somaj in italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie in romania si somaj in italia

Buna ziua ! pot sa iau somaj in italia daca sunt la pensie in romania??va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Verginica58 Verginica58 Buna ziua sunt născută in 1958 11 mai si doresc sa ies anticipat la pensie mi sa cerut 31 de ani de munca din care 25 de ani am muncit la fabrica de ... (vezi toată discuția)
Somaj ltalia, pensie din romania samira_ciobanu samira_ciobanu buna ziua, as avea si eu o intrebare; daca primesc pensie din Romania de aproximativ 180 de euro (800 lei) m-ar afecta in vreun fel la primirea somajului in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata in romania si contract de munca in italia simo_crisa simo_crisa Buna ziua, va scriu in numele mamei, pensionata in Romania anticipat in 2011 si cu somaj in acest moment in Italia. Intrebarea mea este urmatoarea: cand o sa ... (vezi toată discuția)